(KM0910) Top Quality Собственоръчно Female Resin Lovelive Full Face Hanayo Koizumi Cosplay Mask Kigurumi Crossdresser Кукла
New

(KM0910) Top Quality Собственоръчно Female Resin Lovelive Full Face Hanayo Koizumi Cosplay Mask Kigurumi Crossdresser Кукла

BGN 1262.40

Продуктът е наличен


Описание :
Продуктът включва : пълна маска на главата x1, перука x 1
Име на героя : Ханайо Коидзуми
Тази маска кигуруми-чиста ръчна работа с супер качество смола и тънка изработка. Това е пълна главата с перука е включено в комплекта.
Разсрочено плащане (моля, свържете се с мен) : Аз съм като депозит 50% преди продукти и плащането на баланса на 50% преди натоварването. Аз ще публикуваме снимките на маска, след като тя ще свърши, когато аз ще получа останалата плащане, ще публикувам я с най-бързият метод за доставка( доставка 3-5 дни)
Размер : нуждаем се от вашите две измервания(см)
Зелен : максимален кръг чрез вежда
Червено : максимален кръг чрез брадичката
Време за обработка : нашите маски са ръчно изработени, след като наш клиент е направил поръчка, това ще отнеме около 1-2 месеца, за да се направи. Така че ние не приемаме спешна поръчка. И ние не приемаме отказ на резервацията в рамките на времето за обработка. Благодаря ви за разбирането. За обратна връзка : обратната връзка е много важна за мен, така че, моля, щедро оставете ми положителна обратна връзка, ако ви харесват моите стоки и сте доволни от моето обслужване. Ако не сте доволни от моя продукт или услуга, моля, кажете ми вашето предложение, аз ще се опитам да направя всичко възможно, за да го подобри и да ви даде добро решение.

Подробни спецификации

Специална Употреба:
Костюми
Герои:
Друго
Отдел Име:
Възрастен
Пол:
Унисекс
Тип Елемент:
Маска
Материал:
Смола

Свързани продукти