XYCING OBD2 Мъжки към OBD2 женски кабел за J2534 Pass-Through Device-SF53-C
New

XYCING OBD2 Мъжки към OBD2 женски кабел за J2534 Pass-Through Device-SF53-C

BGN 13.00
BGN 14.19

Продуктът е наличен

Списък на пакетите : 1бр * OBD2 Мъжки към OBD2 женски кабел
Ние подкрепяме Paypal и следните начини за плащане. Всички плащания, направени от Ali Express, обработени и защитени от система за защита на купувачите.
1, Моля, проверете внимателно адреса си, преди да плати. Всички промени, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. Номер за проследяване ще се актуализира в Aliexpress, след като стоката бъде изпратена.
2, вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Ние обикновено обявяваме по-ниска цена по фактура/сметка, за да помогне да се избегнат някои от възможните мита или данъци и такси. Ако пратката ще бъде строго проверена митница, ви все още ще трябва да плащат данък за почистване на митницата. Ние няма да плащат митнически данъци и такси. Ако имате специални желания, моля свържете се с нас.
3, моля, отворете пратката, в присъствието на пощенски служител, ако пратката е повредена или празен(откраднат), моля, посъветвайте се с пощенската служба да предостави официален документ, особено хартия за заявка претенции.
1, гаранцията е 12 месеца. Ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас за потвърждение, Можете да го върне обратно към нас, за ремонт, замяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за всякакви физически щети или вреди, причинени от неправилното използване на купувача.

Подробни спецификации

търговска марка:
XYCING
Височина На Продукта:
3cm
Електронен:
No
Версия На Софтуера:
2016
Хардуерна Версия:
2016
Дължина На Продукта:
35cm
Името На Модела:
SF53-C
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Тип Елемент:
Автомобилни диагностични кабели и конектори
Вид На Материала:
Пластмаса
Широчина На Елемента:
5cm
Тегло На Продукта:
0.5kg
специални характеристики:
жак obd2

Свързани продукти