50 г Body Paint пигмент Дъга Face Painting Ink Neon UV Makeup Multicolor Series Body Art Tattoo for Halloween Split Cake Set
New

50 г Body Paint пигмент Дъга Face Painting Ink Neon UV Makeup Multicolor Series Body Art Tattoo for Halloween Split Cake Set

BGN 19.00
BGN 27.20

Продуктът е наличен


Сертифициране за безопасност : потвърждава съответствието с американския ASTM D-4236 и Европейския CE EN-71. Безопасен и нетоксичен.
Как да използвате : да се потопите четка и гъба във вода, след това използвайте влажна четка и гъба, за да се боя, а след това да нанесете боя върху лицето и тялото. Начин на почистване : избършете с влажна хартия или измийте с вода и сапун и гел за вана. Вид : на водна основа Съставки : глицерин,калциев карбонат,гуммиарабик,нетоксични пигменти.
Размер : 6.5*5.3*1.1 см
Нето тегло : 50 g / бр
Опаковка : 1 бр неонови дъгова бои за лице и тяло
Боя ярък на дневна светлина :

Неонови ефекти под ултравиолетова светлина, както е показано на фигурата по-долу : (моля, обърнете внимание, че той не свети в тъмното.)
1. отрова? Нетоксичен. Всички продукти отговарят на американския стандарт ASTM D-4236 и европейският стандарт CE EN-71. Безопасен и нетоксичен. 2. увреждане на кожата? Няма. В състава на нашите мастила са включени глицерин, калциев карбонат,гуммиарабик, нетоксични пигменти.Те не са токсични за кожата. 3. Като го избършете? Използвайте хартиени кърпи, за да избърше 90%, сапунена вода и след това измийте. Или може директно да се използва за грим чиста памучна кърпа или папиросную хартия. 4. боядисани модели може да се съхраняват в продължение на колко време? Като правило, се поддържа от един ден .

Подробни спецификации

Тип:
Боя За Тяло
търговска марка:
Дийя
Съставка:
Нетоксичен
Брой:
1 комплект
НЕТНО ТЕГЛО:
50 г
Номер На Модела:
оцветяване на купето
Име:
Розова Боя За Тяло
използвайте за:
Боя За Тяло/ Временни Татуировки/ Макияжная Боя/ Боя За Лице

Свързани продукти