10 бр./лот преносима, удобна детска бутилка четка за епруветки четка от неръждаема стомана, четка за почистване на сламки BM
New

10 бр./лот преносима, удобна детска бутилка четка за епруветки четка от неръждаема стомана, четка за почистване на сламки BM

BGN 2.00

Продуктът е наличен

10 бр./лот преносим удобен детска бутилка четка за епруветки четка от неръждаема стомана, четка за почистване на сламки BM характеристики :
100% чисто нов и високо качество
Материал : PP + неръждаема стомана
Дължина : 17 см
Дължина на главата на четката : 2,5 см
Ширина : 0.5 см
10 х бутылочных за зъби
Ние водим по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици). См. по-долу информация за срока на доставка за събиране на количествени данни :
Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите. Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне.

Подробни спецификации

Материал:
PP
Стил:
Ръка
Номер На Модела:
N/A
Размери:
N/A
Използването на:
Детска Бутилка
Опаковка:
N/A

Свързани продукти