Безплатна доставка тестван за пералня и дъска xqb46-466 дънната платка е в продажба
New

Безплатна доставка тестван за пералня и дъска xqb46-466 дънната платка е в продажба

BGN 76.80

Продуктът е наличен


Метод перевозкы на пратката : Въздушна поща стълб кит, 15-60days идва. please се свържете с нас ако имате нужда от друг метод перевозкы на пратката.
Качество : използван (95% чисто нов) и тестван.
Минимално количество : 1 бр.
Гаранция : гаранция 1 месец.
100% тестван за дънната платка Sanyo washing machine board xqb46-466 в продажба
(Скъп приятел когато вие потвърждавате поръчката ад проверява вашия baord и модел munber същото whit ние, благодаря)
Забележка : уважаеми международни клиенти,Добре дошли в Guangzhou Deeli technology co.,ltd.Благодаря ви за подкрепата и доверието към нас. Ние винаги се опитваме да предложат на клиентите най-добрите услуги и високо качество на продуктите. Вашето удовлетворение е наш приоритет!когато купувате всички аксесоари, ние тестваме всички наши детайли, преди да изпратите, когато купувате такса за хранене и определя блок, моля, кажете ми вашето необходимото напрежение, статус или други подробности.
Регулиране и внушение :
(1) ние приемаме само Али-заплащане тук.
(2) Ако имате нужда да поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка.
(3) вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача.
(4) Нашият метод перевозкы на пратката свободна корабоплаването въздушна поща стълб кит, време на пристигане 15-60days,някаква далечна нуждата на страната повече от 60days , продавачът не отговарящо за срока на доставките, той е осигурен лагер, с изключение на празници, и може да променя с пакет, и други. Ако доставката се забави или стоки, повредени по начин,моля пишете ни.

Подробни спецификации

Тип:
Част На Пералната Машина
is_customized:
Yes

Свързани продукти