! 3d холографски ултра черен екран задна проекция филм дисплей ярък и ясен образ за търговски прозорец
New

! 3d холографски ултра черен екран задна проекция филм дисплей ярък и ясен образ за търговски прозорец

BGN 167.00
BGN 176.00

Продуктът е наличен


Безплатна Доставка! 3d холографски ултра черен задния прожекционен екран филмът дисплей ярък и ясен образ за търговски прозорец
Филмът е проекция има високи светли пропускаемость и диффузию, което прави отличен цвят отново се появи. Това е много полезно при показване на реклама за външно осветление, което превръща вашето нормално и безцветно прозорец на магазин в оживен и фантастично преживяване. Гледане на филм също така могат да се режат на каквато и да е форма, както ви харесва, да го направи жив и забавен.Проекционная филм прави вашата витрина на магазин атрактивни сред много конкуренти.
Ультрауглеродистая Черен / deep сива / бяла / холограма рекламни задна / предна проекционная филм създава изображение с висока разделителна способност, че зрителите могат да видят ярък образ (видим през) и нереално изображение (гледате) през екрана.
Ширина на филма задна проекция 1.52 м и дължина 30метра за едно преобръщане, ние нормално доставяме размер като на 1 квадратен метър от 1.5 м * 0.66 м, 2 кв. м на 1.5 м*1.33 М, 3 кв. м, 1.5 м*2m ETK за някои части.. просто дължина на лентата може да се персонализира по желание на клиента.
Забележка : когато поръчвате само проба на гърба на прожекционната филм I S около 21 см*29 см или 8" * 11" за размер A4, 21 см*15 см или 8" * 5" за размер A5, но размерът на пробата не е съвсем прав, някои повече, някои по-малко ,те просто използват за тестване на клиентите, ние не искаме да се размерът на теста е правил спор, благодаря за разбирането.
Важна Забележка :
1) ширината е фиксирана, 1,524 метър .

Подробни спецификации

търговска марка:
Синтай Тъч
Статут На Продукти:
Склад
Тип:
капацитивен
Вид На Интерфейса:
USB
Номер На Модела:
XT-RF-CUS
Пакет:
ДА
Размер На Екрана:
XT-RF-CUS
Предмет на:
Фолио/филм за задно прожектиране
Цвят:
прозрачен, бял, сив, тъмно-сив, черен
Максималната дължина / широчина на ролката:
L 30m W 1.524 м
Формат:
всеки shap и всеки подгонянный размер
Пакет:
скоростна трудна корк или кутии

Свързани продукти