слонова кост Венеция лейси украса на двора
New

слонова кост Венеция лейси украса на двора

BGN 6.38

Продуктът е наличен


ЗА ПРОДУКТА
НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР! Abosolutely великолепна лейси плат с най-зашеметяващ дизайн.
Можете да използвате тези зашеметяващи части за булчински рокли, рокли за шаферките, Рокли, цветни момичета, пътеки на сватбена маса, сватбени декори, сватбена клатча, фаты на булката, на убора...Нека си вдохновители работят!
ЦВЯТ
слонова кост
РАЗМЕР
1,6 инча дължина и цената е за един ярд, ние можем да го изпратите на две или повече части, ако наистина трябва, те в една страна, моля, оставете съобщение .
ЦЕНИ НА ЕДРО НА ПОРЪЧКА Е ПРИЕМЛИВ
Моля, свържете се с мен за да получите цените на едро .
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА
Тези елементи са начални ръце, понякога, може би, 1-3 инча укрепяват, моля, разберете.
ЗА ОБРАТНИ ВРЪЗКИ
Ние управляваме този магазин с честен и много упорита работа, ние се надяваме, че всичко върви добре с всички транзакции, стоки, доставка, услуги след продажбата обслужване. Но ние знаем, че всичко се случва, моля, разберете, ако доставката се забави, и целия персонал ще бъде благодарен, ако ни дадете шанс да оправя всичко, аз вярвам, че не подпомага от общинската администрация.
За хората, които ще ни положителни отзиви, t ханк ви много предварително! Вашата щедрост ще бъде перлата на историята на обществото.
Огромно благодаря
.

Подробни спецификации

Вид На Продукта:
Дантела
Украса:
Дантела
Характеристика:
Щадящи Околната Среда, Е Водно-Разтворим Продукт
Материал:
Ликра / Полиестер
Техника:
Бродирана
Ширина:
1.6 inches
Номер На Модела:
DG
Тип Тъкани:
Polyester

Свързани продукти