Начало такса за форматиране на принтер на HP LaserJet M521DN HPM521DN M521 521 Mainboard в продажба
New

Начало такса за форматиране на принтер на HP LaserJet M521DN HPM521DN M521 521 Mainboard в продажба

BGN 206.16

Продуктът е наличен


Моля, оставете съобщение се посочва. Какъв е вашият модел принтер ? По подразбиране се използва HP M521 DN.
Професионални продажба на различни консумативи и аксесоари за принтери. Ако искате да поръчате много стока. Моля, свържете се с нас. Ние ще ви дадем по-добра цена.
За предоставяне на обслужване по подразбиране : Въздушна поща стълб Chian за световно. Експресна услуга : EMS, DHL, UPS, Fed Ex. Нормалния срок за доставка : Въздушна поща стълб кит = 15~60 дни, EMS = 7~21 дни, на DHL = 4~14 дни. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка. Попълнете своя адрес за доставка пинов телефонен номер, особено на руския купувач, Моля, потвърдете своето пълно име
За качеството на 95% нов. Задълбочено тестване преди да го изпратите.
За обратна връзка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента . Ако имате проблеми, моля не се колебайте да се обърнете към нас за първи път. Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантираме, преди да оставите коментар. Моля, дайте ни 5 звезди рейтинг положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Вашата оценка е 5 звезди е много важна за нас. Голямо благодаря!
За политиката на продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.

Подробни спецификации

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго

Свързани продукти