Такса за захранване на принтера за HP 2100 HP2100 Power Board Panel On Sale
New

Такса за захранване на принтера за HP 2100 HP2100 Power Board Panel On Sale

BGN 78.16

Продуктът е наличен


Моля, оставете съобщение се посочва. Какъв е вашият модел принтер ? По подразбиране се използва HP 2100.
Професионални продажба на различни консумативи и аксесоари за принтери. Ако искате да поръчате много стока. Моля, свържете се с нас. Ние ще ви дадем по-добра цена.
За предоставяне на обслужване по подразбиране : Въздушна поща стълб Chian за световно. Експресна услуга : EMS, DHL, UPS, Fed Ex. Нормалния срок за доставка : Въздушна поща стълб кит = 15~60 дни, EMS = 7~21 дни, на DHL = 4~14 дни. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка. Попълнете своя адрес за доставка пинов телефонен номер, особено на руския купувач, Моля, потвърдете своето пълно име
За качеството на 95% нов. Задълбочено тестване преди да го изпратите.
За обратна връзка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента . Ако имате проблеми, моля не се колебайте да се обърнете към нас за първи път. Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантираме, преди да оставите коментар. Моля, дайте ни 5 звезди рейтинг положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Вашата оценка е 5 звезди е много важна за нас. Голямо благодаря!
За политиката на продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.

Подробни спецификации

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго

Свързани продукти