На мотоциклет на предно стъпка надолу комплект регулируеми за YAMAHA силен вятър Raptor350 Raptor 350 660 Raptor660 Warrior
New

На мотоциклет на предно стъпка надолу комплект регулируеми за YAMAHA силен вятър Raptor350 Raptor 350 660 Raptor660 Warrior

BGN 64.00
BGN 71.09

Продуктът е наличен


Характеристики :
На Вторичния Пазар На 100% Чисто Нов
Високо качество и много здрава конструкция
Добро работно състояние и лесно инсталиране на пакет включва : Yamaha силен вятър (само оригинални резерв A-Arms)
Raptor 350 / 660 (само оригинални задника A-Arms)
Warrior (оригиналния състав на A-Arms Only)
1.Не купувайте, ако не потвърдите, че можете да ги използвате, просто попитайте имаме подробен чертеж, за да се провери, отговарят ли те. 2.Можете да получите продукта на същата като на снимките. може би някаква разлика по цвят, като светлина по време на снимане.
3. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките. Това означава, че корабната компания ще събира тези такси с вас, ако искате да получите стоката.
1.Като наш добър купувач, пожелавам ви да ни даде положителна оценка, след като получите от нашите висококачествени продукти. При нас винаги има отстъпка или подарък за клиентите second-buy, които ни дават положителни отзиви. 2. ние показахме време за доставка на клиентите, така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашият пакет пристигна късно, това се дължи на транспортна фирма. 3.Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако има някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 12 часа. Не отваряйте спор и не оставяйте отрицателни отзиви лесно, доверете се на нас и да ни пишете директно, всички въпроси могат да бъдат решени.

Подробни спецификации

търговска марка:
CAKEN
Тип Елемент:
Дискове
Името На Модела:
84826
Дължина На Продукта:
13cm
Широчина На Елемента:
9cm
Височина На Продукта:
6cm
Тегло На Продукта:
0.5kg
Вид На Материала:
Алуминий

Свързани продукти