Безплатна доставка 2 елемента руски кирилица шрифт език 1604 16x4 знаков LCD дисплей модул зелено LCM зелен 5v
New

Безплатна доставка 2 елемента руски кирилица шрифт език 1604 16x4 знаков LCD дисплей модул зелено LCM зелен 5v

BGN 33.28

Продуктът е наличен

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Бележки
1. Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Благодаря,
За нас
Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери R&D в областта на LCD индустрия, нашата компания е признат за един от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на LCD модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.
Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd. от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.
Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, разработване на иновативни продукти и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостни, ценово-ефективни и качествени услуги с добавена стойност. Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление. Област на приложение варира от инструменти за управление на технологичните процеси, потребителски, медицински, POS системи, до комуникации.

Подробни спецификации

Съвместим Марка/Модел:
Няма
Номер На Модела:
LC1641-SFDYH6-D02H3

Свързани продукти