Нов прием на 400 мм SS316L кръглия капак на люка, с натиска на кръгъл резервоар люк височина на вратата: 100 мм
New

Нов прием на 400 мм SS316L кръглия капак на люка, с натиска на кръгъл резервоар люк височина на вратата: 100 мм

BGN 345.60

Продуктът е наличен


Често задавани въпроси : Въпрос : Как мога да платя своята покупка?
А : има много начини за плащане, са на разположение на Alibaba.com например, кредитни карти, банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union). Можете да изберете най-удобния за вас метод. Въпрос : Колко струва доставката на моята страна?
A : натиснете раздела" доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка. Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация. Въпрос : има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт?
А : Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта. Въпрос : аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро? А : Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!
Забележка : искаме да въздушна поща HK или въздушна поща Китай ако пакетът не е в рамките на 2 KG. искаме да EMS ако опаковката може да достигне над 2 KG.
Описание размер : по-горе е посочен размера на плочката, защото всеки метод за измерване и измервателен инструмент се различават един от друг,
Размер : има един размер за списъка, моля, позволете 1-2 см, различно от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в СМ и да обърнете внимание на 1 см=0.39 инча)
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

Подробни спецификации

Материал:
неръждаема стомана
Вид:
кръгъл с налягане
Максимално налягане:
5bar
Колелото на дръжката:
пластмаса

Свързани продукти