10 бр. Много нова смяна за PS1 лазерен лентов кабел, резервни части гъвкав кабел за PS1 (KHS-400C) за PlayStation 1
New

10 бр. Много нова смяна за PS1 лазерен лентов кабел, резервни части гъвкав кабел за PS1 (KHS-400C) за PlayStation 1

BGN 27.00
BGN 32.61

Продуктът е наличен

Промоции
Добре дошли в нашия магазин, Моля, изберете език, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас! Добре дошли на оптовому поръчка, гарантирано качество, цената е с предимство!
Свързани Продукти Снимка На Продукта
10 бр. Много нова смяна за PS1 лазерен лентов кабел, резервни части гъвкав кабел за PS1 (KHS-400 C) за Play Station 1
Описание на продукта
Изцяло нов и висококачествен лентов кабел голямо количество на склад тестван преди да изпратите и работи добре Excellent отлично сервизно обслужване, Вие трябва да знаете как да го използвате съдържанието на опаковката 10шт × лентов кабел за плащане ps1
Ali Express поддържа дебитни карти Visa, Master Card, Maestro, Western Union и банкови преводи. За да научите повече за начините на плащане в Ali Express, моля, вижте в "помощен център"
Доставка
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Изпращаме поръчката само на адрес за доставка. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Подробни спецификации

С USB порт:
NO
SONY модел:
PlayStation
is_customized:
YES
търговска марка:
сюнбэйфан
Номер На Модела:
GSO09700
Съвместим Марка/Модел:
SONY
SONY модел:
PlayStation

Свързани продукти