1 компл. безжично дистанционно двойна сонда термометър незабавно четене термометър таймер с LCD екран, температурен сензор от неръждаема стомана
New

1 компл. безжично дистанционно двойна сонда термометър незабавно четене термометър таймер с LCD екран, температурен сензор от неръждаема стомана

BGN 28.00
BGN 56.80

Продуктът е наличен


【Незабавно Четене И Точността на】Незабавен термометър за четене месо с понижаващ фитил за показване на температурата по-бързо и по-точно, може да сканира температурата на печена пържола или месо за 4-6 секунди.
【Лесна употреба】просто да поставите сондата за храна или течност и помислете за температурата. Задайте целева температура и вкус, както и звукови сигнали предупредят за вас време, за да се избегне изгаряне на храната.
【Водоустойчива и топлоустойчиви сонди】 Елате с 1 хранителен космическата сонда от неръждаема стомана и 1 сензор за фурна/барбекю. Сондата и тел могат да издържат на температури до 716°F (380°C) и отговарят на стандарта за водоустойчивост IPX7.
【230 FT дълъг дистанционно диапазон】Обхват на предаване на сигнала е до 230 метра, ще можете да направите всичко, което искате, по време на готвене, например да гледате телевизия, да играете компютри или игри, се грижи за бебето си, не с други домашни дела и т.н. не е нужно през цялото време да се намира в кухнята, за да се проверят храна.
【Кук до желаната консистенция】8 режима на хранителната програма (телешко, агнешко, телешко месо, хамбургери, свинско, пуешко, пилешко, риба) и 5 аромати (рядко, средно рядък, среден, среден, добър и).
Основни Характеристики :
1, Храната и температурата на фурната на функциите на безжичен трансфер (обхватът на предаване на сигнала до 230 метра)
2, Дисплей таймер и аларма датчик ( функция за броене нагоре и надолу, максимална настройка на време е 9 часа, 59 минути, 59 секунди)
3, двойни сонди могат да работят едновременно, един за тестване на температурата на готвене / барбекю и един за фурната
4, сонда 1 за изпитване на температурата на хранене, там са изградени в 8 различни програми за хранене дискретни (телешко, агнешко, телешко месо, хамбургери, свинско, пуешко, пилешко, риба) и 5 различни нива на донесенности (рядко, средно рядък, средно, средно добре или добре)
5, Сонда 2 за изпитване на температурата на пещта ( сонда и тел могат да издържат до 716°F (300°C) и стандарт IPX7 водоустойчивый)
6, избран дисплей температура ℃ / ℉ (Натиснете " MIN " за 3 секунди)
7, дисплей температура 3 числа, температурен обхват : -20℃~300℃(-4~572℉)
8, Резолюция : 1℃
9, Точност На Температурата : -20℃~250℃≤2℃;250℃~300℃≤6℃
10, функция за обратно виждане на светлината и автоматично изключване след 5 секунди, без всяка операция ( с Keytone )
Забележка :
1, да Не се излага на сонда или на тел сонда излагане на открит пламък или скара, да се пази тел сонда от висока температура.

Подробни спецификации

Тип:
Инструменти
търговска марка:
EAAGD
За Телефонен Номер:
20
Материал:
Пластмаса
Номер На Модела:
F0285
Характеристика:
Лесно Се Почиства
Номер На Комплекта:
>12
Покритие:
Без Покритие
Тип На Инструмента:
термометър барбекю
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Цвят:
черен, сребрист

Свързани продукти