Кухня Практически Инструменти Творчески Диня Slicer Пъпеш Нож Нож От Неръждаема Стомана Плодове Рязане Slicer Голям Размер -30
New

Кухня Практически Инструменти Творчески Диня Slicer Пъпеш Нож Нож От Неръждаема Стомана Плодове Рязане Slicer Голям Размер -30

BGN 17.00
BGN 23.66

Продуктът е наличен


Кухня Практически Инструменти Творчески Диня Slicer Пъпеш Нож Нож От Неръждаема Стомана Плодове Рязане Slicer Голям Размер
Характеристики :
Чисто нов
Предмет : Ломтерезка За Диня
Размер : 24 см
Материал : Неръждаема стомана
Опаковка :
1 * Ломтерезка За Диня
Ние се напише по-ниска стойност на пакета, за да се избегне тарифите на продуктите. Всяка държава има своя собствена тарифна политика. Не могат да налагат никакви данъци върху продажбите и такси за обработка на пратката.
Във всеки случай, ние не носим отговорност за данък (ДДС)/вносни мита или всеки еквивалент, възникващи в резултат на сделката за доставка. Моля, проверете вашето местно митническо законодателство и посетете уеб сайта на местния митнически отдел, преди да купите.
Обикновено ние изпращаме пратката препоръчана поща ,Ако имате спешно нужда от предпоставка , моля, свържете се с нас, за да плащат допълнително разходите за доставка, благодаря .
1. Ако детайл не може да работи нормално, моля , проверете два пъти, за да потвърдите, че подробност е дефектна и се свържете с наш представител за обслужване на клиенти възможно най-скоро, за да ни уведомите подробна проблем, ние ще направим всичко възможно, за да ви служи.
2.Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, свържете се с нас за частично/пълно връщане или подмяна на нашата цена.

Подробни спецификации

търговска марка:
Мультииилего
Материал:
неръждаема стомана
документ:
CIQ
Номер На Модела:
B050871
Характеристика:
Екологично Чист, Зареден
Тип:
Плодови И Зеленчукови Инструменти
Тип На Плодови И Зеленчукови Инструменти:
диня ломтерезка

Свързани продукти