6шт 1.0 Mpa PVC филтър DN15 Y вид филтър
New

6шт 1.0 Mpa PVC филтър DN15 Y вид филтър

BGN 54.40

Продуктът е наличен


Въпроси, които изискват внимание :
1. целия внос може да облагат с данъци в страната си, така че се уверете, че знаете, че
2. и моля не отхвърлете пакет или то ще унищожи или върне обратно ( ако се върнем ние ще имаме огромно лик от компанията за превоз на товари), така че ако и тези се случи, тогава не може да се плаща назад, така че моля обърнете внимание~
3. и моля излезте достъпен телефонен разговор или е-мейл, за да можем да се свържете се за да почистите митниците или скомплектовать нагоре пакет, ако ние не можем да ви намери и да причини пакет возвратите назад,съжалявам ще си проблем касуэ неспособная доставка не получи плащане преди и !!!!!! МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!
4.и pleae ни кажете, ако имате специално изискване за разходите се прилага към обичая на страната си (да приложите по-малко или да се запази оригиналния prive), ние не начисляваме никаква данък и ние не знаем, колко те ще таксува с вас, така че, ако вие не ни оставите съобщение, или ние прилагаме малко по-малко от цената на поръчката, и ние не носим отговорност за това.
5. Ако не искат да плащат данък, можете да опитате e-package/e-ems, ако е възможно по-малко (само предложение)
6. моля, проверете системата за съобщения, ако адресът ви се намира в отдалечената зона, ние ще оставим на вас съобщение, за да промените адреса. и правилно към продукта, механично , ние можем да потвърдим детайлите ,ако не получавате обратно към нас ,или pacakge получи забавяне, а след това предизвика своето неудовлетворенное, ние няма да бъдем отговорни.

Подробни спецификации

Спецификация:
DN15
Налягане:
Средно Налягане
силата на:
инструкция
Температура на околната среда:
Средната Температура
Медийни файлове:
Водата
Номер На Модела:
ДУ15
Размер На Пристанището:
ПВЦ
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Материал:
Пластмаса
Структура:
Филтър
Материал:
ПВЦ
Налягане:
1,0 Mpa
Екран:
ПП maerial
Точност:
40 Mesh
Работна температура:
-10 градуса-65 градуса
Модел:
ДУ15

Свързани продукти