Нови оригинални аналогови и Термопарные касети AFPX-А21
New

Нови оригинални аналогови и Термопарные касети AFPX-А21

BGN 160.00

Продуктът е наличен

Нови оригинални аналогови и Термопарные касети AFPX-А21
Характеристики
• Висока скорост на работа
32-битов RISC процесор предвижда най-високата скорост на обработка на данни в компактни АД. Време на сканиране е 2 милисекунди или по-малко за 5000 стъпки. Високоскоростен АД е незаменим за подобряване на функционалността на оборудването.
• Голям Капацитет На Паметта На Програмата
FP-X, който е оборудван с програмна памет 32К steps*2, идеален за пълно покриване на нарастващите функции, като комуникация, позициониране и аналогово управление. Достатъчно капацитет на програмата може да подкрепи бъдещите промени оборудване.
* Независима Памет Коментари
Има трудности с управлението на програми за КОМПЮТЪР, като например определяне на най-новата програма. Използването на програмата в АД находяща се в експлоатация на оборудване често се разглежда като оптимален вариант. Тъй като FP-X е независима памет на коментари, всички коментари могат да се съхраняват в АД, заедно с програми, което е по-лесно управление на програми и поддръжка.
• Максималният брой точки, входно-изходни
Тъй като до един блок за управление може да се свърже до осем блока на разширяване, максималния брой точки, входно-изходни е 300. Освен това, при свързване на повече касети и адаптер за разширяване FP0 брой точки на вход/изход може да се увеличи до 382.

Подробни спецификации

Дължина на кабела:
AFPX-А21
Номер На Модела:
AFPX-А21
Пакет:
ДА
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
Грановская
Тип:
Конектори
Гаранция:
365 дни
Статут На Продукти:
Склад

Свързани продукти