Портативен черно директен огъване антистатични пластмасови пинсети огнеупорни инструмент за ремонт на 93308
New

Портативен черно директен огъване антистатични пластмасови пинсети огнеупорни инструмент за ремонт на 93308

BGN 1.28

Продуктът е наличен

Описание на продукта : 100% група от нов тип : пластмасови пинцети PPS+влакнести композитни пластмаси добри скованост гъвкавост и здравина, анти-киселина, антистатични антимагнитные топлоустойчиви, дължина : 116 мм се прилагат за производството, инсталацията, за пренос и за други цели на чувствителни компоненти на пакета включва : 1 x черен антистатични пластмасови пинсети 93308
Уважаеми клиенти
Ние сме готови
Поща Китай Един Обикновен Малък Пакет Плюс
4px Singapore Post OM Pro
Sun You Economic Air Mail
OMNIVA Economic Air Mail
който проследява номер може да се проследи само в случай, че той ще пристигне на летището на вашата страна
Трекинговые стаи са достъпни чрез този уеб-сайт : www.17track.net/en Уважаеми Купувачи, когато пратката дълго време не са се срещали, ние препоръчваме Ви да се свържете с местната пощенска служба, с искане да пристигне ли тя, някои от парцелите, може би, трябва да изпратите на електронната поща на получателя най-самовывоза.
Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас . купувайте повече резервни части. 1 .ние приемаме плащане, която може да aliexpress, извиняваме се за това, че не можем да се вземат други начини на плащане, като чек или пощенски преводи. 2.всички основни кредитни карти се приемат,и ние сме го получили в рамките на 24 часа 3. плащането трябва да бъде получена в рамките на 10 работни дни след приключване на търг за доставка на : 1.

Подробни спецификации

Тип:
Ръчни Инструменти
Брой парчета:
1бр
Приложение:
Набор От Компютърни Инструменти
Направи си Сам пособия:
Електрически
Номер На Модела:
93308
Тип:
пинсети

Свързани продукти