8 мм 20pcs форма на сърца многоцветен високо качество натурален Циркон, супер светкавица шиене на камъните с, diy / бижута и аксесоари
New

8 мм 20pcs форма на сърца многоцветен високо качество натурален Циркон, супер светкавица шиене на камъните с, diy / бижута и аксесоари

BGN 8.00
BGN 9.70

Продуктът е наличен


Забележка : този нокът Циркон избран от висококачествена естествена Цирконии мозайка. Това не е стъклена имитация с много лица.
Името на деталя : естествен ziron с нокът
Цвят : много цветове, можете да изберете
Размер : 8мм 20pcs
Форма : форма на сърце
Материал : естествен зирон
Използвайте за дрехи, платове, обувки, шапки и навсякъде, където можете да се сетите.
Забележка : Уважаеми клиенти, на всички наши продукти, продавани от производителите. Качеството е най-добро, а цената е най-ниска. Нашата печалба е много ниска, така че за поръчки на по-малко от $5 ние ще изпратим икономически пакети (пратката не разполагат с информация за проследяване). Повече от $5 искаме стандартна логистика (с проследяване на информация). Въпреки това, независимо от икономическия пакет или на стандарт клас, ние се ангажираме с напълно да възстанови щетите, ако пакетът бъде изгубен в процеса на транспортиране.
Циркон-силикатно минерал. Това е основната руда за добив на цирконий. Циркон широко разпространен в кисели магмени скали, а също и в метаморфни скали и други пласт. Циркон много стабилна по химични свойства, така че скъпоценен камък клас Циркон също може да се види в речен камък, чакъл. Има много видове Цирконов. Различни Цирконы ще имат различни цветове, като черно, бяло, оранжево, кафяво, зелено или безцветен и прозрачен.

Подробни спецификации

Вид На Продукта:
Кристали
Номер На Модела:
GSXZ11
Воспользуйся:
Дрехи, Обувки, Чанти
Форма:
Сърце
Материал:
Циркон
Техника:
Шев-На
Стил:
Flatback
Вид На Кристали:
Свободни Кристали
Цвят:
много цвят може да изберете
Материал:
природен Циркон
Размер:
8mm
Основен цвят:
Златни

Свързани продукти