Чисто нов оригинален 59.J9301. CG1 Rojector лампа с нажежаема жичка за BenQ BP2255
New

Чисто нов оригинален 59.J9301. CG1 Rojector лампа с нажежаема жичка за BenQ BP2255

BGN 90.88

Продуктът е наличен


Ние продаваме на едро на всички части на проектора, ако не можете да намерите нужните ви продукти, моля, оставете своя масаж. Благодарим ви.
Моля, уверете се, че вашият модел е в нашата оперативна съвместимост, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас преди да започнете търговия. Ние ще ви предоставим професионална техническа поддръжка
Тъй като ние сме търговци на едро, ако сте приели общият брой на повече от 5 парчета, можем да ви дадем нашата едро цена. Това ще бъде по-благоприятно.
a. ние ще използваме въздушна поща стълб кит за безплатна доставка, това ще отнеме 15-60 дни в страната си. Ако имате нужда от информация в рамките на 7 дни, Моля, изберете DHL.
b.за да ви помогне да запазите някои митнически такси, ние обикновено биха искали да обяви "подарък" и блок 5-20 на изпращане, ако имате някакви специални изисквания, моля, оставете бележка в поръчка.
1. Всички наши продукти са в рамките гаранция 3 месеца;
2. обменни бюра ще бъдат изпратени след получаване на върнати стоки;
3. купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка.
Вашето удовлетворение е изключително важно за нас. Ние се стремим към 5-звезден рейтингите на обратна връзка. Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас онлайн или оставете ни съобщение.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
БП2255

Свързани продукти