Безплатна доставка 2 елемента метричен кръгъл печат M8*0.5 мм, ръчни печати резбонарезни инструменти металът домакински резба да се направи 8 x 0.5 мм
New

Безплатна доставка 2 елемента метричен кръгъл печат M8*0.5 мм, ръчни печати резбонарезни инструменти металът домакински резба да се направи 8 x 0.5 мм

BGN 7.34

Продуктът е наличен


Характеристики На Продукта :
2 елемента високо качество 9 Si Cr M8*0.5 мм метрична резба кръгъл печат. 100% качество и напълно нов продукт. Висока твърдост и дълготраен печат могат да бъдат инсталирани в гаечен ключ, с помощта на ръчна обработка на резба и могат да бъдат монтирани на притежателя на печата на машина, за да използвате подходящи за обработка на мухъл,а не за SS.
Спецификация : материал : 9 Si Cr в диаметър * вътрешен диаметър : M8 * 0.5 mm спецификации : M8*0.5 мм
Пакет Са Включени :
2 елемента M8*0.5 мм metric резьбонарезная матрицата
свързани продукти :
Снимка На Продукта
Параметрите на продукти за справка
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Подробни спецификации

Посоката На Резби:
Правилно
Тип:
Die
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
HIM-TDM8OD05
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Брой парчета:
2
Материал:
Легированная стомана
Предмет на:
Metric резьбонарезная матрицата
Спецификация:
M8*0,5 мм
Материал:
9SiCr
БРОЙ:
2 елемента

Свързани продукти