Приемник гледате телефона на системата 1 медицинска сестра беспроволочной болница SINGCALL убедят,5 камбани за хотели, кафенета, ресторанти
New

Приемник гледате телефона на системата 1 медицинска сестра беспроволочной болница SINGCALL убедят,5 камбани за хотели, кафенета, ресторанти

BGN 183.98

Продуктът е наличен


Безжична система за повикване услуга се използва широко в зона на обслужване. Това е бутона, за да използвате гост. Когато гостът се нуждае от някаква услуга, той или тя просто кликнете бутона до него или с нея, или я работен номер ще се появи в музика или да гледате пейджър предупредителен глас. Така че сервитьорът може да осигури много навременно обслужване.Това прави комуникацията с гостите е прост и ефективен. Дръжте клиенти наясно, персоналът е наясно и операции работят гладко, като клиент и сървър в същото време. Добре дошли, за да изберете нашите продукти безжична система за повикване!
Основни характеристики APE6800 :
1. на голям екран OLED цвят, антисейсмический и постучайте, смогите донесе ниска температура,собственн-светлината, голям визуално ъгъл, смогите, за да видите информация е ясно, дали светлината е по-силен или слаб.
2. текст има различни цветове, за да изберете.
3. с бърза функция за отстраняване, смогите унищожи единствената информация или цялата информация с един бутон.
4. асорти със софтуер (допълнително се заплаща, ако е необходимо), потребителите могат да се идентифицират на информация за установяване и рекламна информация.
5. изтегляне на регистрирате чрез серийния порт, което улеснява регистрация. (Тази функция се нуждае от софтуера, и ако искате софтуер, той ще бъде допълнително заряжено)
6.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
APE6800-APE560M
търговска марка:
SINGCALL

Свързани продукти