7-инчов средно tablet PC оригинален P Наир MOMO2 MOMO3 външен екран ръкописно сензорен панел
New

7-инчов средно tablet PC оригинален P Наир MOMO2 MOMO3 външен екран ръкописно сензорен панел

BGN 36.00
BGN 48.75

Продуктът е наличен


7,0-инчов оригинален P Наир MID сензорен екран на tablet PC MOMO2 MOMO3 външен екран ръкописно екран
Магазин :
Всеки продаден парче сензорен екран, издадени след внимателно тестване, за да се уверите , че нито една част на екрана няма да има абсолютно никакви драскотини и други дефекти., моля, бъдете сигурни за закупуване.
Безопасност и качество , предимството , дистрибуция, различни-всичко за клиента, за да се създаде помощни услуги платформа, позволи на клиентите да се притеснявате и да се положат усилия , за да купуват щастливи , прости . Благодарим ви, че посетихте нашия магазин , ние ще сътрудничи изцяло с вашето искане. Ковчежник и склад, преди да изпратите ще бъдат внимателно проверени за бебе отново , уверете се, че детето не трябва да има никакви проблеми с качеството ! ~ ~ ~
Целостта Управление-това е винаги нашата цел е качеството да е на първо място - нашия постоянен ангажимент
Ние можем да направим същото качество , най-ниската цена , на същата цена и най-добро качество !
1 , срокове на доставка : в клиента под една извършване на плащането, при нормални обстоятелства , ние ще потопен в рамките на 24 часа, дори ако специални обстоятелства , ние бързо ще изпратим в рамките на 48 часа , поръчката няма да бъде задържан повече от 48 часа, освен ако продуктът е временно извън-доставка извън-доставка , ние ще се свържем по телефона, за да съобщите на купувачите нужда да кандидатстват за възстановяване и ние ще бъдем сигурни даде на купувача връщане . след завръщането си в продължение на два дни на една транзакция може да направи заместител на сервизната служба. Проблеми некачественности, възникнали от обратната доставка на купувача. 3, опции за доставка : от връзката с пощенската служба не е много добре , ресторант обикновено не се използва обикновен , с изключение на извънредни обстоятелства . 4 , Време на пристигане : обикновено 3-5 дни доставка, час на пристигане , електронна поща съкровище време на пристигане, обикновено на 5-7 дни .

Подробни спецификации

Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей
търговска марка:
ланжуу
Вид На Продукта:
Друго

Свързани продукти