T320. t325 cube BP070WX1-300 спк стартира строителни течнокристален дисплей екран
New

T320. t325 cube BP070WX1-300 спк стартира строителни течнокристален дисплей екран

BGN 41.00
BGN 56.00

Продуктът е наличен

Добре дошли на новите и старите клиенти в магазина, за да купя !
Честна ангажимент
1, продава нов LCD екран, гаранция 1 година.
2, ние се присъединиха към защита на правата на потребителите, подкрепа в рамките на седем дни, за да върне стоката. По лични причини обратен товар ще носи на купувача. Върната стока се гарантира външния вид и функционалността на продукта е формата, в която той е бил отведен. Повредени продукти, като соскобленные филм, деформация под високо налягане, не трябва да бъдат върнати.
3, нашите продукти са предимно за търговия на едро Благородници, норма на печалба, така че в това изявление : в продължение на седем дни заради проблеми с качеството на двете страни да поемат половината от пощенски разходи, гаранционен срок, генериран от купувача.
4, пуснахме LCD екран-това е крехка етикети компании, които посочват датата на закупуване. След ремонт, Ако на етикета е непълна, променена или има счупени поредица, или не е етикет, дружеството не гарантира. Гаранцията не се отнася за изкуствени щети, причинени от природни бедствия (например, панел, катакластическая деформация, деформация на чиния за високо налягане, на входа на течност, Течност и печатни платки изгорят), цветна точкова светлина на LCD екрана, след употреба, не участва в обхвата на действие на гаранцията.

Подробни спецификации

търговска марка:
ланжуу
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей
Тип цифрови детайли:
Екран
Класификация На Цветя:
Чисто нов LCD екран

Свързани продукти