Безплатна доставка 2 елемента гумени направени от 80*M14mm патрони за използване с самоклеящимися полировальными колодками / колела за полиране на метал, зидария
New

Безплатна доставка 2 елемента гумени направени от 80*M14mm патрони за използване с самоклеящимися полировальными колодками / колела за полиране на метал, зидария

BGN 6.38

Продуктът е наличен


Описание на продукта :
2 елемента патрони 80mm*М14мм специално за използване с 100мм самоклеящимися полировальными колодками колела шкурка и т.н.
Приложение
Използвайте с 80 мм самоклеящимися полировальными колодками колела шкурка, подходящи за полиране на неръждаема стомана , алуминий и други метали , дърво и други видове дърво ,F-заключване.
свързани продукти :
Снимка На Продукта :
Може да се използва със следните полировальными материали :
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
VD-PMA80
Направи си Сам пособия:
Херпес зостер
is_customized:
Yes
Размер:
80*M14mm
Материал На Уплътнението:
Дъвка
Външен Диаметър:
80mm
Продукт:
патрони за полиране на обувки шкурка
Размер:
80mm*M14
БРОЙ:
2 елемента
Материал:
Дъвка

Свързани продукти