Модул Бушон, 8-Посочен Панел Предпазител За Монтаж На Платка Модул За Разпределение На Захранване.
New

Модул Бушон, 8-Посочен Панел Предпазител За Монтаж На Платка Модул За Разпределение На Захранване.

BGN 36.77

Продуктът е наличен

8-посочен такса модул на предпазителя, с функция за индикация за отказ да се слеят, за 100-250 VAC. Притежателите на предпазители за тръбна предпазител 5x20mm (Dx L). Прост адаптер за DIN(скоба), за релса DIN дължина-35/32/15 mm. Спецификация : печатна платка от фибростъкло FR-4, двойни медни слоеве. Размери : 72,5 мм х 145 мм х 35 мм (Ш х Д х в). Работно напрежение : 100-250В, и максималният работен ток : 6,3 Ампер. Технически характеристики на клеммной подложки : обхват на кабели-24-12 AWG. Дължината на лентата - 5мм. Винтове-M3, стоманени, поцинковани. Между пръстите колектор и клетка-месинг.
Доставка :
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
2.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Правилата на връщане :
Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас в рамките на 30 дни, можете да изберете за връщане на парите или замяна на продукта.
Контакти :
Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. поради разликата в часовите зони не можем веднага да ви отговори, но обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробни спецификации

Материал:
Сребро
Чупене На Способността На:
Висок
Използването на:
Високо Напрежение
Номер На Модела:
FH-PU8G-G2-1
is_customized:
Yes
Стандарти За Сигурност:
CSA

Свързани продукти