intel core i5 Engineering version ES CPU QHVZ 2.2 G 35W quad core quad-core 4thread CPU GRAPHICS CORE HD530
New

intel core i5 Engineering version ES CPU QHVZ 2.2 G 35W quad core quad-core 4thread CPU GRAPHICS CORE HD530

BGN 143.98

Продуктът е наличен


QHVZ ES CPU INTEL Engineering version of I5 2.2 G 35 W quad core Q0 version L502 поддържа памет DDR3 L и DDR4 и поддържа видео карта на PCI-E 3.0. QHVX не може да работи на дънната платка Z270.
Продадохме използваните процесори в нашия магазин, на тези процесори се продават, след като потребителят актуализира вашия компютър. преди всичко, ние ви гарантираме, че тази функция на процесора е нормално. Външен вид на процесора не изглежда сериозно увреждане, снимки, направени с реално на процесора. Всеки процесор не е същото, като стар и нов, така че клиентите не могат да попитам всеки процесор, като същото е и с картина .
Ако имате някакви проблеми с продукта, моля, не отваряйте дело, преди да се свържете с нас. Оставете съобщение aliexpress, и ние ще решим този проблем в рамките на компанията, след като можем да го направим.
1, ние предлагаме 12 месеца гарантированности за C. P. U. изключва аксесоар. 2, Ние предлагаме 7 дни безплатна подмяна, купувачът може да поиска подмяна в рамките на 7 дни от получаването на продукта, купувачът трябва да върне продукта в първоначалното им състояние към нас и трябва да понесе цената за доставка за връщане.
Можете да платите по-горе начини за плащане, плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни след пускането на поръчката. Aliexpress ще потвърди вашето плащане в рамките на 24 часа след приключване на плащането, и ние ще се заемем с вашата поръчка в рамките на 2 ~ 5 дни, като само от време на проверка приключи.

Подробни спецификации

Марка Процесор:
Intel
Тип:
Четириядрен Процесор
Номер На Модела:
QHVZ
Пакет:
No
Приложение:
За работния плот
Процесът На Чип:
14 нанометра
Основна Честота:
2.2
силата на:
35 W
Тип На Процесора:
intel core
Брой ядра:
Четириядрен Процесор
64-Битова Поддръжка:
ДА
търговска марка:
Intel
Капацитет На L3 Кеш:
6 Мв
честота на процесора:
2,1 Ghz
Вид На Интерфейса:
1511
Състоянието На Продукта:
Използван от
Модел На Intel:
QHVZ
Тип Гнездо:
1511

Свързани продукти