Продажба на едро 1000шт Силикон push up сладолед поп производител popsicle мухъл, Плесен
New

Продажба на едро 1000шт Силикон push up сладолед поп производител popsicle мухъл, Плесен

BGN 1058.00
BGN 1489.60

Продуктът е наличен

Добре дошли в нашия магазин! Скъпи приятели, бихме искали да установи дългосрочно сътрудничество с нашите клиенти, базирани на взаимно и цялостното развитие ! За плащане : 1) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля,изчакайте няколко минути и опитайте отново, плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни. 2) Ако имате някакви проблеми с плащанията,можете да щракнете върху връзката по-долу За справка , след потвърждение на плащането, ние ще се заемем с тази поръчка и ще го доставим възможно най-скоро! Забележка : 1. Моля, обърнете внимание, че след дълги разстояния на транспортиране ние не можем да гарантираме целостта на опаковката, кутията, купувачите считат за дали съгласието си с това мнение. Но ние гарантираме целостта на продукта. Ако на опаковката е деформиран, не влиза в обхвата на оплаквания за качеството, моля, разберете, това е правилно. 2.Преди да изпратите продукта минава през строги тестове, няма да има никакви проблеми. (Вносни мита / митнически такси/ тарифи не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези разходи се носи от купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки !Заради проблемите с митническото оформяне,ние не поемаме никакви загуби,моля, разберете!) Ако кораб в Германия, моля дайте ни регион на Европейския Съюз!
Вие трябва да прочетете цялото описание на продукта и известие преди плащане,и вие можете да ни каже, колко да декларират цена по фактура,и се оставя съобщение в съответния ред,и след това да го следваме,е лесно митническо оформяне за вас! Не переделывайте нашите картини! Иначе ние ви донесем ! Всичко на собствен риск !
Здравей приятел, можеш да изберете цвят, стил или цвят смесени доставка, моля, обърнете внимание на вашата поръчка, в противен случай ние ще изпратим на тези данни в произволен ред!
Размер : около 20*4 см
.

Подробни спецификации

Тип:
Инструменти За Сладолед
документ:
CIQ
Материал:
Силикон
Тип Инструменти За Сладолед:
Производителите На Сладолед
Характеристика:
Еко-Содружественный

Свързани продукти