Walkera G-2D White Version FPV Plastic Gimbal Parts Fixing Board Below G-2D-Z-08 (P) оригинални аксесоари
New

Walkera G-2D White Version FPV Plastic Gimbal Parts Fixing Board Below G-2D-Z-08 (P) оригинални аксесоари

BGN 10.40

Продуктът е наличен


Walkera G-2 D White Version FPV Plastic Gimbal Parts Fixing Board Below G-2 D-Z-08 (P) оригинални аксесоари
Описание : марка : Walkera Предмет номер : G-2 D-Z-08 (P) име на елемента : определяне на такса (по-долу) употреба : за Walkera G-2 D FPV пластмасов кардан подвес пакет включва : 1 x определяне на такса ( по-долу)
1.ние можем да приемат следните начини на плащане. Моля, свържете се с нас, ако искате да използвате тези начини на плащане .
2. пълна плащането трябва да бъде в рамките на 20 дни след пускането на вашата поръчка или поръчка, ще бъде нищожен или е отменен система.
3.Искаме стоки в рамките на времето D elivery след като пълна компенсация е подтвержена. Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.
4. Обикновено ние изпращаме поръчки чрез Sigapore EMS, стълб на Сингапур, който може да се транспортира продукти с lipo батерии. Но ние също използваме EMS, въздушна поща стълб кит, стълб Швеция, стълб Малайзия, стълб на Хонг конг, etc.
1. RC хеликоптери / quadcopters / автомобили, преди да изпрати внимателно проконтролированы за да се гарантира, че те са в перфектно състояние.
2. ние признаваем връщане, но подробности за връщане Ще трябва да остане в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари. Направени от хора дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък.
3. моля свържете се с нас преди да върне продуктите, защото ние не приемаме върнати пакети, без да знаете причината.

Подробни спецификации

Тип Аксесоари Търтеи:
Протектор Опора
Номер На Модела:
G-2D-Z-08(P)
търговска марка:
WALKERA(dianzi)
Тегло:
Y
Пакет:
ДА
Размер:
Y
Съвместим Марка Търтеи:
Walkera

Свързани продукти