Еднофазно твердотельное реле 120A AC to AC high power solid state relay contactor
New

Еднофазно твердотельное реле 120A AC to AC high power solid state relay contactor

BGN 22.00
BGN 23.50

Продуктът е наличен

1 PCS x Ks1-120 AA твердотельное реле име на продукта : твердотельное реле модел на продукта : KS1-120 AA Входно напрежение : 90-280 VAC изходно напрежение : 24-480 VAC номинален ток : 120 A тип управление : нула пресичане (ограничения и подобрени настройки) време за включване-изключване : ≤10 държави-членки Електрически живот : ≥1 милион пъти температура на околната среда : - 20-85 градуса диелектрична якост : 2500 нето Тегло : около 100 г
ако имате някакви проблеми с плащане,моля, свържете се с нас! Ако трябва да си купуват повече стоки, но цената не е много евтина, моля, свържете се с нас!
Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите. Всички продукти имат гаранция 1 година. Ако не сте доволни от нашия продукт и обслужване. Моля, свържете се с нас преди да дава положителна оценка или спор. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.
Моля, уверете се, че на адреса, който давате, най-подходящия.Ако адресът е посочен погрешно, пратката не се доставя и се изпраща обратно на продавача, купувачът трябва да плати на първия и обратното такси за доставка.
Ние изпращаме стоки по цял свят и декларираме по-ниска цена за митниците.
Повечето поръчки се изпращат в рамките на 3-5 работни дни след получаване на плащането (с изключение на празнични дни).
Детайл потопен от континенталната част на Китай с помощта на въздушна поща FEDEX, UPS, DHL, EMS или въздушна поща стълб на кит.

Подробни спецификации

Информация За Товара:
Висока Мощност
Номер На Модела:
КС1-120АА
Теория:
твердотельное реле
is_customized:
Yes
Използването на:
Общото Определяне
Защитна Функция:
нищо
Точка на контакт:
нормално отворен

Свързани продукти

1БР MB91F467DB
New
1БР MB91F467DB
Продуктът е наличен
BGN 17.28
Оценки: