Focus F-2 Camera Shoulder Bag Sling Belt Quick Rapid Decompression Каишка за canon 5D2 5D3 5D4 1DX D810 D7000 SLR Camera Strap
New

Focus F-2 Camera Shoulder Bag Sling Belt Quick Rapid Decompression Каишка за canon 5D2 5D3 5D4 1DX D810 D7000 SLR Camera Strap

BGN 25.00
BGN 27.17

Продуктът е наличен


Focus F-2 Camera Shoulder Bag Sling Belt Quick Rapid Decompression Strap For SLR Camera Strap
Описание :
Нов пагон Focus F2 е оборудван с ултра удобна, лека, но здрава лента за носене през подплата. Той също е снабден с хитро обмислена сгъваем монтажна плоча и връзка с топка винт за закрепване към камерата. Монтажна табела е прикрепен директно към штативу за скорост и удобство. Предимство на тази конструкция пред другите марки на пазара се състои в това, че не карабинного куката, който може да удари на корпуса на фотоапарата и да предизвика щети. Теглото се разпределя равномерно по цялото тяло, което означава, че липсата на по-болезнени раменете.
Характеристики :
Широк дизайн на раменната възглавници и плоча се разпределя равномерно теглото и намаляват натоварването върху раменете.
Този презрамка за slr цифров огледално-рефлексен фотоапарат е ключалката за бърза корекция и завинчивающуюся плоча за закрепване на камерата.
Напречната стрелба стропа, която ви само с едно бързо движение от почивка за снимане позволява на фотографа лесно и точно управление на камерата.
Уникално складное връзка топка на главата не може да надраска или повреди вашата камера, издръжлива и бързо бързо.
Быстроразъемные плоча на стативи имат резба 1/4"-20 за свързване на фотоапарата към всяко устройство с винт 1/4", например,Nikon, Sony, Canon, за Olympus, за Pentax, за Minolta и така нататък.

Подробни спецификации

търговска марка:
Хари добре

Свързани продукти