1 компл. висококачествено плъзгане с шкивом (R/L) за машина за рязане на тъкани EASTMAN 712C1/712C1-1, Части за металообработващи машини за рязане на
New

1 компл. висококачествено плъзгане с шкивом (R/L) за машина за рязане на тъкани EASTMAN 712C1/712C1-1, Части за металообработващи машини за рязане на

BGN 16.00

Продуктът е наличен


Името на деталя : 1 комплект високо качество на плъзгане с шкивом (R/L) за машина за рязане на тъкани EASTMAN 712 C1/712 C1-1, части за машина за рязане на
Този списък е предназначен за напълно нов слайд с шкивом (дясно / ляво)за машини право рязане Eastman.
Търговска марка : Kenlen(Произведено в Тайван с най-високо качество)
Брой детайли : 712 C1/712 C1-1
Тази цената е за 1 комплект (2 бр) .
Той се използва за Eastman , Bluestreak - Bluestreak II - Брутална 627 - 629 - скоба на дъното на трансфер в събирането на информация .
Ние продаваме детайли шевни машини на по 15 години, има много продукти, които не са качени онлайн, Ако не можете да откриете, че искате, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.
ДОСТАВКА :
* Обикновено ние ще изпратим детайл в рамките на 2-7 дни работни дни след като компенсация ще подтвержена, и ние работим да знаете проследяване на номер след изпращаме детайл.
*Всички наши подробности ще достави до адрес Aliexpress на купувача, моля потвърдете вашия адрес в Aliexpress, преди да поръчате.
Продавачът не може да покрие митническата такса и данък върху вноса.
Гаранция и политика на връщане :
* Общи страната, срокът за доставка е около 15-40дней. Бразилски и руските клиенти се обърне внимание, срока на доставка около 20-60 дни, дори и повече дни. Ако искате да получите по-рано, можете да изберете друга експрес, но ще трябва да заплати част на доставка, моля, свържете се с нас за повече информация.

Подробни спецификации

Състояние:
НОВО
Механизъм За Подаване На:
Шагающая Крак
Формирането На Шева:
Рязане
Ръчна Конфигурация:
машина за рязане на
Тип:
машина за рязане на

Свързани продукти