Части за машини за бродерия на компютъра на главния управителния съвет э921 резервни
New

Части за машини за бродерия на компютъра на главния управителния съвет э921 резервни

BGN 28.80

Продуктът е наличен


Моля, обърнете внимание, че понякога производителите използват подобни компоненти за масово производство на машини, внимателно проверете дали са съвместими, дали ни детайли с вашата машина.
Като професионален доставчик на части вышивальных машини, ние доставяме резервни части за вышивальных машини Barudan, Таджима, SWF, ZSK, Happy и китайски вышивальных машини. Като шпулька, шпульный калъф, игла, отточна тръба на шарнирна връзка кука, USB-четец, бродерия с рамка, всички механични части и електроника.
В резултат на високото добро качество, бърза доставка и обширния послепродажному обслужване на нашите продукти се продават добре в много страни.
Междувременно, непрекъснато усъвършенстване-това е стойността на нашата компания, за да предложи на своите клиенти най-добрите продукти и услуги.
Съвети :
Преди да поръчате, моля проверете внимателно кой модел, размер или цвят са ви необходими.
Ако не сте намерили размер или цвят в нашия магазин, моля, свържете се с нас за по-подробна информация, тъй като имаме много други стоки haven't обновен в магазина Aliexpress.
Можете да се свържете с нас, преди закупуването на кой куриер искате, DHL, Air China Post, EMS или Epacket и т.н.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас и за намаляване на вашите разходи.
Всички купувачи са длъжни да носят отговорност за импортна такса (такса за обработка) в съответствие с политиката на различните страни.

Подробни спецификации

Тип:
Мини Шевна Машина
Формирането На Шева:
Верижен Бод
Ръчна Конфигурация:
Плосък Легло
Механизъм За Подаване На:
инструкция

Свързани продукти