Внимателно Обмислена Китайски Стара Ръчна Изработка Дърворезба Благодарност Кухненски Маси Статуя
New

Внимателно Обмислена Китайски Стара Ръчна Изработка Дърворезба Благодарност Кухненски Маси Статуя

BGN 50.00
BGN 55.98

Продуктът е наличен

Описание размер : височина-2.95" / 75 мм ширина на 4.72 "/ 120 мм, Дълбочина 4.72" / 120 мм Тегло 0.496 паунда /225 грама за продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.
Доставка
Всички детайли ще бъдат потопени за плащане в рамките на 24 часа на работния в разписката за получаване на плащане . Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Това означава : Съединените Щати, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивните дни и официалните празници).

Подробни спецификации

Стил:
Античен Имитация
Материал:
Дърво
Тема:
Талисман
Воспользуйся:
Украса И За Подарък

Свързани продукти