Logitech Conference Cam BCC950 Video Conference Webcam HD 1080p камера с вграден високоговорител
New

Logitech Conference Cam BCC950 Video Conference Webcam HD 1080p камера с вграден високоговорител

BGN 847.00
BGN 940.80

Продуктът е наличен

Характеристики на професионално HD видео с превъзходен звук високоговорител за прости, малки групови конференции оптика Carl Zeiss с автофокус осигурява бритвенно-остри изображения и позволява да споделяте подробна визуални ефекти отблизо 78-градусное поле и 180-градусное дистанционно управление канче видео, наклон, увеличение осигуряват видимост на цялата група универсален дизайн съчетава в HD-видео с високо качество яснота на звука вграден високоговорител пълен дуплекс и шумоподавляющий микрофон. Позволява на всички участници събрание да чува и да бъде чут ясно до 8 фута от основата. Ненасочено микрофон звукосниматель и эхоподавление на звука. Създава се впечатление, че разговорите се случват в една и съща стая. Възможности за дистанционно управление и контрол на основния бутон. Бързо контролирайте канче камера, наклон и мащабиране, както и силата на звука нагоре/надолу, изключване на звука и отговор/зависанием по време на разговор. Широка съвместимост на приложения. Оптимизиран за Microsoft Lync и Skype и работи с повечето други популярни платформи калифорнийския университет.
Описание на продукта тип на опаковка : стандартна опаковка
Първата универсална система за видео и аудио конферентна връзка за малки групи
Logitech BCC950 Conference Cam
Навсякъде се появиха малки групови видео конферентна връзка. Сега можете веднага да превърне всеки офис или конферентна зала в бизнес класа малък групов видео-конферентна връзка. Logitech BCC950 Conference Cam - това е първото многофункционално устройство за провеждане на видео и аудио конферентна връзка, разработен с оглед на по-малки групи. Той съчетава в себе си един самостоятелен широкоэкранную HD-камера с усилвател корпоративен качество в едно лесно за използване устройство, свързан към компютър. Малки групи могат да провеждат собствени видео конферентна връзка навсякъде в офиса, не толпясь около уеб-камери за КОМПЮТЪР и не конкуриращи се за време, в пренаселени конферентни зали. Инсталиране на стандарт
Носител на награда система BCC950 Conference Cam прави висококачествени групови видео конферентна връзка по-достъпни и по-достъпни за фирми от всички размери.

Подробни спецификации

Пакет:
ДА
Макс. Разделителна способност:
1920x1080
Пиксели:
≥ 10 Мега
сензор за изображения:
CMOS
Вид На Интерфейса:
USB
Номер На Модела:
CC3500E
Автоматичен фокус:
ДА
търговска марка:
Logitech

Свързани продукти