Булсай Spirit Water Level Beads Acrylic Universal Level Bubble странично измервателен уред с диаметър 25*10 мм
New

Булсай Spirit Water Level Beads Acrylic Universal Level Bubble странично измервателен уред с диаметър 25*10 мм

BGN 2.00
BGN 4.18

Продуктът е наличен


Плащане
Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ;
Ако не можете да направите своята поръчка веднага след пускането на поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 5 дни.
Доставка
Ние ще ви изпратим извън пакет 1 5 работни дни за вашите поръчки. Всички детайли често ще бъдат потопени въздушна поща China Post или e-пакет.Руски клиенти, ние обикновено използваме Posti Finland Bulgarian Air.
Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас навреме. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Вашето удовлетворение е нашата най-голяма награда и сила!
Забележка : ние изпращаме само на посочения по поръчка адрес. Купувачът носи отговорност за всички данъци, митнически и други такси, произведени в страната на купувача!
Рекламации И Връщане На Парични Средства
Ние предлагаме 90-дневна гаранция за всички изброени продукти.Ако получите дефектна пакет, той може да бъде върната в рамките на 10 дни, след като сте се регистрирали пакет.
Моля, обърнете внимание, че върната стока трябва да бъде в първоначалните условия, и купувачът трябва да носят такса за обратна доставка.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка ще ни е най-добрата възвръщаемост за обслужване на вас.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
YY-2510
търговска марка:
ХЭККЕРИ
Размер:
25*10mm
изходният материал:
Акрил
Диаметър на:
25 мм
Височина:
10 мм

Свързани продукти