2018 европейски стил керамична ваза, творчески порцелан
New

2018 европейски стил керамична ваза, творчески порцелан

BGN 40.00

Продуктът е наличен


Скъпи приятели! Моля да се вгледате внимателно в размер вази, за да се избегнат недоразумения,
производствените разходи вази са много ниски, но високите транспортни разходи, транспорт на риска също са високи,
така че не мисля, че Вазата не струва такава цена,
защото разходите за транспорт и транспортен риск обуславят висока цена вази
). Когато направите поръчка, ние ще ви изпратим данни в продължение на 2 дни, веднага след като вашето плащане ще бъде завършена.
(2). Моля, обърнете внимание, че поради разлика в данъците на всяка страна на някои стоки, поради големите разходи може да доведе до допълнителен данък доходи, купувачът носи отговорност за всички допълнителни вносни мита, но когато ние декларираме митническата стойност на стоките, за да се декларира цената на стоките в разумни граници, макар че той не произвежда допълнителни такси, като по този начин намаляване на плащане на клиента.
(3).стоки пристигат в ръцете на клиентите се дължи на различни доставка могат да бъдат различни, Международна експресна доставка може да изисква от 4 до 8 дни, като международния express, DHL и UPS, пощенска пратка може да отнеме около 15-20 дни, преди дестинация може да достигне до местоназначението, като пакет Холандия и Швеция, от тези стоки са крехки и леки деформации, дълго транзитно време може да доведе до увреждане на стоките, за да се намали скоростта на повреда на стоки, ние да дадем приоритет на международна експресна доставка
(4).

Подробни спецификации

Стил:
Европа
Материал:
Керамика И Порцелан
Размер:
M
Функция:
Настолна ВАЗа

Свързани продукти