10шт ръчно изработени от естествена Коприна лист златни плодове, горски селски цвете Короната лента за глава цветя Halo Boho Daylife сватба на бала нощ
New

10шт ръчно изработени от естествена Коприна лист златни плодове, горски селски цвете Короната лента за глава цветя Halo Boho Daylife сватба на бала нощ

BGN 28.19

Продуктът е наличен


Изключителни златни Пип ягодоплодни стъбла!!!! Направен по поръчка. Искате друг, индивидуален прическа? Свържете се с мен по ваш специална заявка. На разположение общо 30 цвята.Добра база САМ! Всеки пакет включва 10 бр прекрасна селски превръзки ръчен труд за шаферките и цветочниц. Дължина : около 45 см(17,7 инча), може да се създаде за бебето през 40 см и за възрастни-55 см,кажете ми, преди да поръчате, ви благодаря! Това е пълна Лоза ръчно изработени,използвайте ягодную лозата, тя никого не ткнет. Поради естеството на продукти са ръчна изработка на всеки детайл може да има много малки вариации в поставянето на цвят или размер. Всичките ми неща са изящно изработени с изключително внимание към детайла.
ОПАКОВКА :
Ние инвестираме много мисли в цялостна опаковка, ние избираме най-добрият начин за защита на вашата поща.Диадема и венец бъдат опаковани с много протектионгов и в здрава картонена кутия.
ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА :
Можем да доставим вашите поръчки в рамките на 2-3 работни дни след като получим потвърждение на плащането от Aliexpress. По време на китайски държавни празници ние можем специално да се удължи времето на доставка.
За поръчка на по-големи количества, моля свържете се с нас за да проверите хромирани пръти преди да направите обезщетение. Ние можем да отнеме повече време за подготовка за поръчки на големи количества, и ние ще ви информираме за специфично необходимото време.

Подробни спецификации

Диаметър на:
35 см, 45 см, 40 см, 50 см
търговска марка:
wsryxxsc
Форма:
Кръг
Материал:
Метални

Свързани продукти