H515 Безплатна доставка за продажба преносим открит доставя ключови многоцветни светодиоди допълнително легло малко светлина
New

H515 Безплатна доставка за продажба преносим открит доставя ключови многоцветни светодиоди допълнително легло малко светлина

BGN 13.31

Продуктът е наличен


12940 цвят : черен оранжев shell shell sand shell green shell размер : 47 * * 8 мм дължина, 26 използване на времето : постоянна светлина около 10 часа аксесоари : от неръждаема стомана, а задната скоба/силикагел се дърпа за веревочку характеристика : нежен, выделяющая светодиодна крушка, може да се постави на своя ключодържател, джоб, чанта чантата е удобна за използване.
Моля, обърнете внимание на избрания цвят, ние ще случайно изпратени, Международна логистика не може да изпрати батерията, така че батерията да закупите на местно ниво, благодаря!
Внимание : 1.там може да има малка разлика в цвят, от настройките на екрана на компютъра и светлината снимки, физическият елемент могат да се отклоняват от снимките, това е съвсем нормално, надявам се, можете да разберете. 2.с разлика в метода на измерване, ще допуск 1-3cm в размер на (1cm=0.39 inch).Благодарим ви за разбирането! 3.Всички стоки в нашия магазин не съдържат батерии (батериите не могат да се изпращат по пощата) , моля купете си ги сами. 4. моля, прочетете внимателно детайлите на описанието на продукта и съвети, Ако не разбирате или имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите въпроси, за да ви помогне да направите поръчка! Търговия на едро : всички части са в наличност, можем да направим продажба на едро, повече от 10 персонални КОМПЮТРИ може да ви даде цена на едро, моля свържете се с нас за цени на едро.

Подробни спецификации

Цвят:
Зелено, черно, оранжево, пясъчен цвят
Тип:
Джобни, Мультиинструменты
търговска марка:
EDCGEAR
Размер:
S

Свързани продукти